Het natuurlijke Houten Kabinet van Slaapkamer Houten TV, de Consolekabinet van Vermaaktv

Het natuurlijke Houten Kabinet van Slaapkamer Houten TV, de Consolekabinet van Vermaaktv

 

Het stevige houten meubilair, verwijst naar het gebruik van stevig hout als belangrijkst substraat van meubilair, en dan na een reeks van het eindigen van het meubilair. De verschillende stevige houten verschillende types van houten, stevig hout van verschillende kwaliteit, het niveau van de bouw van stevig hout is niet hetzelfde, zodat varieert de kwaliteit van stevige houten TV-kabinetten, moeten wij de aankoop van bepaalde vaardigheden volgen om het niveau van kwaliteit te identificeren om hun aankoop te verzekeren het beste kabinet van prijstv
Het stevige hout is verdeeld in vele verschillende soorten hout, omvat dit hout eik, pijnboom, spar, kamfer, basswood, teak, mahonie, rozehout etc., de specifieke keus die op hun daadwerkelijke te plaatsen behoeften zou moeten worden gebaseerd. In het algemeen mahonie en rozehout zijn de kabinetten van TV het beste, maar omdat dit zeer kostbaar hout zijn, zodat de prijs is het duurst. De gewone economische kracht van de familie om eik, kamfer, spar te kiezen kan hiervan stevige houten TV-kabinets gematigde prijs worden gemaakt tot op basis van hout, zeer duurzaam, rendabel niet-worming.
Het stevige hout dat heel wat verschillende soorten hout, maar zelfs zelfde soort hout omvat, daar zal kwaliteitsverschillen zijn, zodat wanneer wij stevig houten TV-kabinet kopen, moet u de kwaliteit van hout zorgvuldig identificeren, verwijst in het algemeen hoofdzakelijk naar de houten Textuur en het met littekens bedekken, is de goede stevige houten textuur duidelijk en de textuurlijnen zijn, armen in tegendeel geweest. Bovendien is de goede kwaliteit van hout duidelijke littekens en het wormengat, als er geen korst is en het wormengat slechte kwaliteits houten of vals hout kan zijn, gelieve stevig houten TV-kabinet te kopen moet zorgvuldig Blik zijn.
In de moderne huisdecoratie, met inbegrip van de basisdecoratie en de aankoop van twee aspecten van meubilair, meubilairaankoop, is het kabinet van woonkamertv een zeer belangrijk meubel, in feite, voor het kabinet van woonkamertv, zijn rol met de juiste Vernieuwing more and more aandacht, is het niet alleen als eenvoudig als TV, maar daar als deel van huisdecoratie, zodat vanuit dit perspectief, had het succes van de keus van het kabinet van woonkamertv, op het algemene effect van huisdecoratie betrekking.
Selecteer het TV-kabinet, is het materiaal zeer belangrijk, zijn er stevig houten, houten korrelraad, glas, enz. Verscheidene soorten materialen, elk materiaal geeft het algemene gevoel is niet hetzelfde, maar de materiaal en woonkamer het kabinetsstijl van TV is ook groot het verband tussen de keus van materialen, moet men met de koffietafel, bank en andere aanpassing zijn, terwijl andere aandacht aan het gewicht deze materialen moet besteden. TV-het kabinet het hoofddoel TV te plaatsen, zodat te kunnen is laden is de meest basiseerste vereiste.
De het kabinetsstijl van woonkamertv kan belangrijker zijn, is het het algemene effect van huisdecoratie een zeer belangrijk stuk van de selectiestijl, moet men hun eigen voorkeur bekijken, moet andere hun eigen stijl van decoratie bekijken. Bijvoorbeeld, is de moderne minimalistische stijl niet geschikt voor de selectie van Europees TV-kabinet, is niet geschikt voor de keus van het kabinet van pastoraal-stijltv, maar om zij te kiezen die de kenmerken van het kabinet van maniertv hebben.

 

Puntnaam de kleine stevige van de de slaapkameropslag van de eiken hout moderne stijl eenheid van de het kabinetstribune van TV
Toepassing wijd toegepast in projecten in huis, tuin, park, binnenplaats, villa, pool, enz.
Materiaal stevig hout, Pijnboom, EIKEN enz.
Grootte u kunt onze exsitgrootte kiezen of wij kunnen ook vanaf uw vereisten doen
Kleur Als foto of als vereiste.
MOQ 100 PCs.
Productingscapaciteit 8500 stukken/Maand.
Kwaliteitscontrole Professionele en strikte QC op elk producerend proces.
De dienst Geleverde hoogte - het kwaliteitsmeubilair voor verkoopt en wholesales in het klein; OEM de dienst is welkom.
Betalingstermijnen 30% storting, 70%-saldo tegen B/L-exemplaar.
Verpakking De binnenlaag is EPE-schuim of het bellendocument, Buitenlaag is standaard de uitvoerkarton.
Levertijd 25-30 dagen na storting wordt ontvangen.

 

 

Het natuurlijke Houten Kabinet van Slaapkamer Houten TV, de Consolekabinet van Vermaaktv

 

 

Producten

De Tribune van woonkamertv

Bedrijfprofiel
weifang zhongdu Home Co.,Ltd
Verified Leveranciers
Trust Seal Verified Suplier
Thuis
Alle producten
Ongeveer ons
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Veranderingstaal